0.00грн.
Зробити замовлення- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуків (8)
Властивості:
● Покращує перистальтику кишечника, сприяє регулярному його очищенню.● Створює сприятливе середовище для нормальної кишкової мікрофлори.● Адсорбує токсичні речовини.● Знижує рівень холестерину та цукру в крові.● Надає захисну дію проти раку, насамперед кишечника.● Зменшує побічні ефекти променевої терапії.● Зміцнює імунну систему.
Основні властивості:
ЗМЕНШУЄ АПЕТИТ
Вівсяні висівки – це оболонки вівсяних зерен.
Поліпшують моторику кишечника, сприяють зниженню рівня холестерину в крові,
виводять токсичні речовини та регулюють рівень цукру в крові.
УСУВАЄ ЗАКРЕПИ
Морква багата в-каротином, калієм, також містить
вітаміни С, В6, фолієву кислоту, залізо. Завдяки цим складникам, морква є
ефективним засобом для зниження ймовірності розвитку серцево-судинних
захворювань та раку, зберігає чудовий зір до похилого віку, зміцнює імунну
систему, усуває закрепи.
ФОЛІЄВА КИСЛОТА
Червоний буряк - хороше джерело фолієвої кислоти,
калію, заліза та клітковини, містить вітамін С, солі магнію.
ПРОФІЛАКТИКА РАКУ
Броколі також містить протираковий в-каротин,
індоли, клітковину, калій, кальцій та селен. Встановлено, що броколі зменшує ризик
захворювань молочної залози, розвитку у ній фіброзно-кістозних утворень.
ГАЗОУТВОРЕННЯ
Кориця сприяє покращенню травлення, посилюючи
відділення слини та шлункову секрецію, зменшуючи газоутворення.
ДЛЯ КИШКОВОЇ МІКРОФЛОРИ
Куркума - прекрасний антиоксидант, що одночасно
покращує травлення та сприяє нормалізації кишкової мікрофлори. Вона має
властивість знешкоджувати небезпечні канцерогени, стимулюючи роботу жовчного
міхура захищаючи клітини від вільних радикалів. Куркума - сучасний
гепатопротектор.
Бад Локло — це універсальна їжа
Харчові волокна
Забезпечте себе прекрасним здоров'ям! Для цього ви
потребуєте розчинної та нерозчинної клітковини. Волокна працюють як кілери для
холестерину.
Нерозчинна клітковина, не розщеплюючись цілком,
виводить за собою весь «сміття» з кишечника. І така прибирання необхідна йому
щодня.
Розчинна клітковина гарантує бездоганне травлення
і є живильним середовищем для оптимального росту мікрофлори. Мікрофлора бере
участь у розпаді клітковини, що призводить до утворення речовин, які надходять
у кров, знижуючи рівень холестерину.
Склад Локло
За своїм складом Локло НСП унікальний, в нього входять
вівсяні висівки, подорожник, фруктоза, пектин яблучний, гуарова камедь, смола
акації, лимонна кислота, кора кориці, броколі, куркума, розмарин, буряк
червоний, томат, морква, капуста качанова, біофлавоноїди
Склад:
- Запатентована суміш344 г
- Подорожник (Plantago ovata)
- Фруктоза
- Пектин яблучний
- Вівсяні висівки (Avena sativa)
- Гуарова камедь (Cyamopsis tetragonolobus)
- Смола акації (Acacia seyal)
- Лимонна кислота
- Кора кориці (Cinnamomum cassia)
- Олія насіння сафлоры (Carthamus tinctorius)
- Квіти броколі (Brassica oleracea)
- Корінь куркуми (Curcuma longa)
- Листя розмарину (Rosmarinus officinalis)
- Буряк червоний (Beta vulgaris)
- Томат (Solanum lycopersicum)
- Морква (Daucus carota)
- Листя капусти качанної (Brassica oleracea)
- Листя китайської капусти (Brassica rapa)
- Гесперидин (біофлавоноїд)
- Цитрусові біофлавоноїди (грейпфрут і апельсин)
Застосування:
розвести одну столову ложку в 1 склянці холодної води, розмішати і відразу випити. Як і при будь-яких харчових волокон, бажано використовувати додаткові рідини (1-2 склянки). Рекомендується приймати волокна за 30-60 хвилин до основного прийому їжі. В 1 столовій ложці (9,5 г) міститься 3,8 г харчових волокон (3,2 г розчинних і 0,6 г нерозчинних). Зберігати в прохолодному, сухому місці.
Протипоказання: При загостренні шлунково-кишкових захворювань, непрохідності кишечника та синдромі мальабсорбції зверніться до лікаря. Люди з підвищеною чутливістю до подорожником можуть виникати алергічні реакції. При індивідуальній непереносимості, припиніть використання.